2021-08-28 07:59:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Mulatságos meglepetésben lehet ma részed

Napi horoszkóp augusztus 28-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint úgy érzed, hogy a társad folyton félreérti a szavait. Valóban, a kommunikáció ma nem megy, legalábbis a szavak szintjén nem. Ám érzelmi szinten teljesen egyek lehettek. Lásd meg ezt is, ne csak a félreértett szavakat!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Egy családi, vagy baráti összejövetelre vagy hivatalos ma, azonban igazából semmi kedved nincsen részt venni rajta. Ha akarsz, persze találhat kibúvót. De önmagában az is érv lehet, hogy jobban szeretnél olvasni egy érdekes könyvet, vagy pihennél.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Úgy érzed, kedvesed nem teljesen együttműködő veled. De azért, mert máshogy értékel, máshogy lát bizonyos dolgokat, ez nincs teljesen így. Hallgasd meg és értékeld az ő érveit, koncepcióját is. Néha hasznos, ha van ellenvélemény.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Rengeteg a tennivalód. De persze igazából ezek egy része csak azért idegesít, mert hagyod magad frusztrálni általuk. Ha port törölni van kedved, hát tedd. De nem jobb volna inkább biciklizni egyet? Vagy olvasgatni, ha borús az idő?


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A lustálkodás neked megy talán a legjobban valamennyi jegy közül. Nem kell ezért szégyenkezned, nyugodtan lazíts. A pillanatban való létezés igazi boldogságot jelenthet, ha lelkileg is el tudsz lazulni.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Eleged van az otthoni kisebb-nagyobb vitákból, veszekedésekből, ezért te teszed meg azt, amit senki más: az első lépést a békülés felé. Te magad is meglepődsz, milyen könnyen ráállnak a többiek is. Hiszen valójában mindenki békére vágyik.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nosztalgikus napra számíthatsz, talán felelevenítesz egy régi kapcsolatot, vagy meglátogatsz egy hajdani kedves helyszínt a társaddal, barátoddal. Persze minden más lesz, de mégis ugyanaz.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A kötelezettségeid ma ráérnek, tedd inkább azt, amihez a leginkább kedved van. Az időről is jobb megfeledkezned. Legalábbis arról, amit az órák mérnek. A saját belső idődhöz alkalmazkodj, akkor van esélyed magadra találni.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy családtag kiáll ma melletted, habár tudja, hogy te is kicsit oka vagy annak a helyzetnek, mely miatt mások szemrehányást tesznek neked. Téged pont ez hat meg, és inspirál arra, hogy a jövőben minden másképp legyen.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Azt kell tenned, amit a legjobban utálsz: letérni a megszokott, a kitaposott útról. Ma valahogy mégis könnyebben megy ez, mint máskor. Az erdőben sem tévedsz el ma, ha így is teszel. Hagyj otthon mindent: órát, telefont, gondot!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nagyon jó napra számíthatnak a Vízöntők. Annál jobbra, minél önzetlenebb, minél adakozóbb tudsz lenni. Ha jót akarsz tenni a családodnak, vidd el őket valami természeti környezetbe, vagy látogassatok meg egy olyan várost, ahol még sosem jártatok.


Halak: II. 19. - III. 20.

Mulatságos meglepetésben lehet ma részed. Éppen jókor, mert már kezdted elveszíteni a hitedet az emberekben. Mikor te már feladtad a szervezést, a sors gondoskodik a jó fordulatról. Ha rosszul indul a napod, ebben bízhatsz!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: